Hírek

Elérhetőségek

Sportolási lehetőségek, játszóterek

plakát

Programajánló a labdarúgás szerelmeseinek

Augusztus 20.-án kispályás foci kupára hív Magda Gábor, részletek a plakáton.

Tovább »
szurkolók

Hirek a Vasadi RSC háza tájáról

Indul a 2019/2020. évi bajnoki idény a Vasadi RSC számára is
A Vasadi Regionális Sport Club Labdarúgó Szakosztálya a Magyar Labdarúgó Szövetség Pest megyei Igazgatósága által szervezett Megyei IV. osztály és Öregfiúk bajnokságára nevezett a 2019/2020. évi labdarúgó évadra.

Tovább »

2017. falunapi fogathajtás eredményei

Minden évben nagy közönséget vonz a falunapi rendezvénysorozatunk vasárnapján megrendezett fogathajtás. A fogatok póni, népi fogat, és hintók kategóriájában mérették meg magukat két körben.

Tovább »

Meghívó fogathajtó versenyre

Ide kattintva kinagyítható a plakát. 

Tovább »

Május elsejei focikupa

Tisztelt Ismerősök, kedves Sportbarátok!
Idén is megrendezésre kerül az immár hagyományos Május 1 kupa Vasadon. Jelentkezni és érdeklődni Nánai Attilánál lehet a 06-30-501-47-68-as telefonszámon.

Tovább »

Közlekedési vetélkedő Monoron

A monori KRESZ Parkban rendezte meg városi Balesetmegelőzési Bizottság 2017. március 11-én a „Családi Road-show” elnevezésű közlekedési vetélkedőt. A versenyre előzetes regisztrációt követően négy család jelentkezett. A rendezvényt Kiss Gábor r. alezredes, a Monori Rendőrkapitányság vezetőjének helyettese nyitotta meg. A családok tagjai több állomáson bizonyíthatták felkészültségüket.

Tovább »

Soltvadkerti siker

Az országos Birkózó Diákolimpia második napján a Monor SE három birkózója képviselte szakosztályukat. Köztük Kellner Dániel 54 kg-ban 5. helyezettként végzett.

Tovább »

Táncolj velünk a művelődési házban

Szeptembertől újra aerobic órák a művelődési házban- már felnőtteknek és óvodásoknak is! Pap Alexandra aerobic oktató szeretettel vár mindenkit akik szeretnek táncolni, mozogni. Könnyen tanulható aerobic lépések keverve táncos elemekkel.

Tovább »

Két kupát is elhoztunk

2016. augusztus 6-án a bényei Dolina völgyben rendezték meg az évek óta nagy sikernek örvendő amatőr szabadidős pónifogatok és nagyfogatok versenyét, melynek kettes nagyfogat akadályhatásában Czemmel István és segédhajtója Zólyomi Elek a második és harmadik helyet szerezte meg az indulók között.

Tovább »

Genzwein Marina minden futamát győzelemre vitte

2016. július 21-24 között került megrendezésre Kisbér-Ászáron az országos fogathajtó verseny, mely Magyar Derby és OB Döntő is egyben. A Juniorok (15-18 év) póni egyesfogat akadályhajtásában, díhajtásban, maratonban, és fiatal hajtó (19-21év) kategóriában a legjobb ponttal Genzwein Marina lett az első. Gratulálunk sikeréhez!

Tovább »