Hírek

Elérhetőségek

Kultúra

Monor Körzeti Vers- és Prózamondó Verseny eredményei

Április 12.-én rendezték községünkben a Monor Körzeti Vers- és Prózamondó Versenyt, az alábbiakban a verseny eredményeit olvashatják.

Tovább »

Vers és prózamondó versenyt rendeznek Vasadon

A Vasadi Általános Iskola immár 22. alkalommal rendezi meg vers-és prózamondó versenyét, amelyre az általános iskolák 1-8. osztályos valamint a hatosztályos gimnázium tanulóit várják a Monor körzeti iskolákból. Most is a Monori Tankerület támogatásával kerül megrendezésre a verseny 2018. április 12.-én 14 órai kezdettel a Vasadi Általános Iskolában. ( 2211. Vasad. Petőfi Sándor u. 56.)
Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár az Iskolavezetés.

Tovább »

Meghívó Kincsesláda kulturális rendezvényre

A Vasadi Hagyományőrző Egyesület meghívja Önt 2018. április 14-én 16 órai kezdéssel megrendezésre kerülő III. Kincsesláda kulturális rendezvényére.

Tovább »

Húsvéti játszóházat tartottunk

A húsvét ünnepéhez közeledve idén is megrendeztük a hagyományos húsvéti játszóházat a Vasadi Könyvtár és Művelődési Házban, ahol a gyerekek és felnőttek sok szép technikával ismerkedhettek meg.

Tovább »

Legyünk bátrak ahhoz, hogy küzdjünk

Vendégünk volt Pogácsás Tibor önkormányzati államtitkár Vasad Község Önkormányzata és a Vasadi Általános Iskola március 14-én rendezte meg ünnepi műsorát, az 1848-’49-es forradalom és szabadságharcra emlékezve.

Tovább »

Meghívó Húsvéti Játszóházba

Nagy szeretettel várom a kedves családokat, gyerekeket 2018. évi húsvéti játszóházunkba.

Tovább »

Citerások Badacsonyban

Szeptember 8.-án pénteken, a Vasadi Hagyományőrző Egyesület a nyáregyházi falunapon lépett fel, majd szeptember 10.-én részt vettek a badacsonyi szüreti felvonuláson. Badacsonyban a saját műsorukon kívül a Marcelházi citerásokkal és a menyecskékkel együtt is felléptek.

Tovább »

Mi a szösz? Író-olvasó találkozó Vadadi Adriennel

Nagy örömünkre szolgált, hogy községünk legkisebbjeinek, az ovisoknak ismét szolgálhatunk egy olvasást népszerűsítő programmal, amelynek a Vasadi Könyvtár és Művelődési Ház adott otthont.

Tovább »

Böllérfesztivál Vasadon

Immár IV. alkalommal került megrendezésre Vasadon a Hagyományőrző Böllérfesztivál, amelynek fővédnöke idén is Pogácsás Tibor önkormányzati államtitkár, országgyűlési képviselő volt.

Tovább »

Farsangi fánkot sütöttünk

Hagyományos fánksütést szerveztünk, mivel a művelődési házban sütő hiányában nem tudtuk megrendezni, így az általános iskolánk tankonyhájában kaptunk helyet, melyet ezúton is köszönünk az iskola vezetésének. Kovács Gáborné Kati néni és lánya, Mackó Lászlóné Irma mutatták be a hagyományos farsangi fánk sütését, melyről a Williams Televízió videófelvételt készített.

Tovább »