Hírek

Elérhetőségek

Kultúra

Meghívó Húsvéti Játszóházba

Nagy szeretettel várom a kedves családokat, gyerekeket 2018. évi húsvéti játszóházunkba.

Citerások Badacsonyban

Szeptember 8.-án pénteken, a Vasadi Hagyományőrző Egyesület a nyáregyházi falunapon lépett fel, majd szeptember 10.-én részt vettek a badacsonyi szüreti felvonuláson. Badacsonyban a saját műsorukon kívül a Marcelházi citerásokkal és a menyecskékkel együtt is felléptek.

Mi a szösz? Író-olvasó találkozó Vadadi Adriennel

Nagy örömünkre szolgált, hogy községünk legkisebbjeinek, az ovisoknak ismét szolgálhatunk egy olvasást népszerűsítő programmal, amelynek a Vasadi Könyvtár és Művelődési Ház adott otthont.

Böllérfesztivál Vasadon

Immár IV. alkalommal került megrendezésre Vasadon a Hagyományőrző Böllérfesztivál, amelynek fővédnöke idén is Pogácsás Tibor önkormányzati államtitkár, országgyűlési képviselő volt.

Farsangi fánkot sütöttünk

Hagyományos fánksütést szerveztünk, mivel a művelődési házban sütő hiányában nem tudtuk megrendezni, így az általános iskolánk tankonyhájában kaptunk helyet, melyet ezúton is köszönünk az iskola vezetésének. Kovács Gáborné Kati néni és lánya, Mackó Lászlóné Irma mutatták be a hagyományos farsangi fánk sütését, melyről a Williams Televízió videófelvételt készített.