Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

csoportkép

Te Szedd! Lakossági szemétszedést szerveztünk

Községünk idén is csatlakozott az idei Te Szedd országos programsorozathoz, amely során önkéntesek dolgoznak a Tiszta Magyarországért. Vasadon március 22.-én pénteken 1 órára gyülekeztünk a Községháza előtt és szervezett csapatokban indultunk útnak, megtisztítani kis községünket.

Tovább »
Nagykároly

Buszkirándulás a Partium-i Máramaros,Szilágy és Szatmár megyébe

Ez évben is folytatjuk nyári buszkirándulásunkat a Történelmi Magyarország határon túli elcsatolt területére június 19-23 között.

Tovább »
csapat

Megtartottuk VI. Hagyományőrző Böllérfesztiválunkat

Immár VI. alkalommal került megrendezésre Vasadon a Hagyományőrző Böllérfesztivál, amelynek fővédnöke idén is Pogácsás Tibor önkormányzati államtitkár, országgyűlési képviselő volt. Szombaton reggel 7 órakor indult a megnyitó a fesztivál téren, ahol a házigazda, Marton József Zoltán polgármester köszöntötte a megjelent lakosságot, az induló nyolc csapat tagjait.

Tovább »
böllér csapat

Böllérfesztivál 2019-ben is

Vasad Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. évi böllérfesztivál időpontját március 2. napjában határozta meg. Kérjük írják be naptárjukba és jöjjenek el a rendezvényre. Részletek hamarosan.

Tovább »

Anyakönyvvezető

 2019. január 1-től az anyakönyvvezetői feladatokat Dr. Csoba Beáta jegyző látja el.

Elérhetőség: 06302438745

jegyzo@vasad.hu

Tovább »
szanto erzsebet

Évtizedes munkát ismertek el

Az Idősek napja keretében két köszönő levél átadására is sor került, Vasad Község Önkormányzatának Képviselő-testülete tisztelettel megköszönte Lukács Bélánénak a Vasadi Nyugdíjas klub volt vezetőjének a közösség érdekében végzett több évtizedes munkáját.
Valamint nyugdíjba vonulása alkalmából tisztelettel megköszönte Szántó Erzsébetnek, a Vasadi Általános Iskola volt tanárának több évtizedes lelkiismeretes munkáját.

Tovább »
idősek napja

Köszöntöttük községünk szépkorú lakosságát

Vasad Község Önkormányzatának Képviselő-testülete december 12.-én 15 órai kezdettel hívta és várta a település idős lakosságát a hagyományos Idősek Napjára. A rendezvény helyszíne a Vasadi Általános Iskola aulája volt, ahol az iskola 4. osztálya Szeibertné Kucsák Ágnes pedagógus által betanított ünnepi műsort adott elő.

Tovább »
baba mama klub

Indul a Baba-Mama Klub

Kedves Anyukák, Szőnyi Veronika védőnővel összefogtunk és elindul (újra) a Baba-Mama Klub. Az első alkalom részleteit a plakáton olvashatjátok. Várunk minden kedves Anyukát gyermekével együtt a művelődési házban. Első alkalom szeptember 11.-én 9:30 órakor.

Tovább »

Falunapi versenyek összefoglalói

Vasad Község Önkormányzata 2018. május 25-27 között rendezte meg településünk XVI. Falunapi Rendezvénysorozatát. Az alábbiakban a versenyek eredményeit olvashatják.

Tovább »

Nyári táborok Vasadon

Összegyűjtöttük az eddig tudomásunkra jutott községünkben nyilvánosan szervezett nyári gyerektáborokat, amit a címre kattintva lehet megtekinteni.

Tovább »