Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

fecskefészek

Mesterséges fecskefészkeket helyezett ki az önkormányzat

Marton József Zoltán polgármester ötlete alapján a község közintézményeire mesterséges fecskefészkek kerültek kihelyezésre.

Tovább »
fásítás

Településfásítási program Vasadon

Településfásítási Program 2021-ben induló második ütemében összesen 24 ezer sorfát igényelhetnek a 10 ezer fő alatti települések. Vasad község is 30 gyönyörű fával gazdagodott: 10 platánfa az általános iskola előtt, 10 nyírfa a református temető előtti területen, a játszótéren pedig 5 magas kőris és 5 amerikai hársfa ad majd árnyékot és díszíti településünket.

Tovább »
étkezés

Tájékoztatás iskolai étkeztetéssel kapcsolatban

Tisztelt Szülők, az április 19.-i iskolakezdéssel kapcsolatosan, amennyiben nem tart igényt az intézményi étkezésre kérjük április 16.-ig (péntek) jelezze Martonné Vas Éva élelmezésvezetőnél a 06-30/222-47-65-ös telefonszámon, vagy a Vasadi Konyhán a 06-30-221-45-59-es telefonszámon 6-13 óráig.

Tovább »
füstöl

Húsvéttól visszatérnek az éjszakai fagyok

A múlt hét második felében kezdődött felmelegedés hirtelen beindította a vegetáció fejlődését, megszaporodtak a mezőgazdasági munkák is, a tavaszi gabonák vetése is megkezdődött.

Tovább »
húsvét

Húsvéti üdvözlet

Tovább »
avarégetés

Az avarégetés szabályairól

Tisztelt Lakosság!
Az enyhülő időjárás miatt egyre többen kezdenek neki a kerti munkálatoknak, emiatt napról napra emelkedik a szabad területi tüzek száma.

Tovább »
beiratkozásovi

Óvodai beiratkozás 2021.

HIRDET

Tovább »
március 15

Tisztelet a hősöknek

Vasad Község Önkormányzata nevében Marton József Zoltán polgármester helyezett el koszorút március 15.-én, a zártkörű megemlékezésen.

Tovább »
kuka1

Külterületi szemétszállítás

Tisztelt Rávágyi Lakosok!
Jövő héten hétfőre esik Március 15.-e, ami nemzeti ünnepünk, így az önkormányzat március 16.-án kedden szállítja el a szelektív és a kommunális hulladékot reggel 8 órától.

Tovább »
hirdetés

Tájékoztatás a Polgármesteri Hivatal zárva tartásáról

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet alapján a Vasadi Polgármesteri Hivatal 2021. március 8. napjától - 2021. március 22. napjáig zárva tart.

Tovább »