Hírek

Elérhetőségek

Civilszervezetek

A legjobbak között

2016. június 24-25-26-án Harkányban került megrendezésre a VI. Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud Döntője. A népdalkörök kategóriájában a Vasadi Dalkör megmérette magát és a versenyben arany minősítést kapott. Ezúton is gratulálunk nekik!

Tovább »

Vasadi Hagyományőrző Egyesület

www.vasadihagyomanyorzok.hu
Jelentkezni lehet Monori Sándor szervezőnél:
06-30-934-12-87-as telefonon, vagy
monori.sandor@vasad.hu email címen.

Tovább »

Hagyományőrző Lovas Klub

Tovább »
Vasadi Polgárőr Egyesület

Vasadi Polgárőr Egyesület

A Vasad Polgárőr Egyesület 2000. évben alakult, lelkes a közösségért tenni akaró helyi lakosok összefogásával. Az egyesült 2001. évben vált hivatalossá, miután a Pest Megyei Bíróság is nyilvántartásba vette.

Tovább »

Búzavirág nyugdíjasklub

A klub 23 éve folyamatosan működik. Tagja vagyunk az Életet az Éveknek Országos Szövetségnek. Tevékenységünk: színház, múzeum látogatások, hazai és külföldi kirándulások, vetélkedők, előadások, bemutatók, zenés-táncos alkalmak, vacsorák, színjátszás, nótakör, „mozdulj az egészségedért” foglalkozások, fellépések különböző rendezvényeken (nyugdíjas találkozó, télesti szini előadás,…).

Tovább »

Civil Összefogás Vasadért Egyesület

Egyesületünket 2006. június 7.-ei alapszabály keltezéssel, majd annak szeptemberi módosításával, 13 alapító taggal, a Pest Megyei Bíróság a TE 4649 szám alatt nyilvántartásba vette. Megalakulásunk közvetlen oka, hogy egy olyan szellemi műhelyt hozzunk létre, ahol a Vasadért cselekedni akaró civilek kifejthetik tevékenységüket. Tagjaink között megtalálható a fizikus, a mérnök, az orvos, a lelkész, a cukrász, a földműves, az erdész, a vállalkozó is, így látható, hogy községünk szinte valamennyi foglalkozásbeli ágazata képviselteti magát.

Tovább »

Vasadi Ifjú Tyúkok Egylete

Egy hónapban egy este,
úgy gondoljuk összeülünk,
társasjáték, beszélgetés,
vagy csak gyöngyöt fűzünk.

Tovább »