Hírek

Elérhetőségek

Pályázatok

öltöző átadás

Nyílt pályázati felhívás

A Vasadi Regionális Sport Club Egyesület TAO pályázat keretében megvalósuló sportöltöző és lelátó építése kapcsán építési beruházásra keres Kivitelező vállalkozást.

Tovább »

2016. falunap és testvértelepülési találkozó

Vasad Község Önkormányzata és 3 testvér-települése (Sepsibükszád - Románia, Gát - Ukrajna, Marcelháza - Szlovákia) közötti együttműködés több éves sikeres múlttal rendelkezik az igazgatás, oktatás, kultúra és gazdaság területén. A projekt célul tűzte ki, hogy az eddigi ikeres együttműködésen alapulva tovább erősítsük a testvér-települési kapcsolatainkat, a magyar nemzeti identitástudatot. A közös történelmi múlt és kulturális gyökerek összekötik a magyar lakta településeket a határokon át is. Közös felelősségünk ápolni hagyományainkat, a kulturális örökségünket. Bővebben...

Tovább »

Kérdőív - Az Európai Polgárság Jegyében

Tovább »

Európa a polgárokért

Örömmel tájékoztatom Vasad község lakosságát, hogy Vasad Község Önkormányzata sikeresen pályázott az Európa a polgárokért- testvértelepülési találkozó című projektre. A beadott pályázatunk kedvező elbírálásban részesült, a nyert összeg 22.000 Euró.

Tovább »

Megérkezett az új tanyabusz a községbe

Vasad Község Önkormányzata egy újabb tanyagondnoki kisbuszt nyert a Darányi Ignác Terv keretén belül. A Volkswagen T5 Kombi négy ajtós kisbusz 2015. január 22-én érkezett meg a polgármesteri hivatal elé, értéke 12.650.850 Ft.

Tovább »

Sajtóközlemény bölcsőde átadásról

Tovább »

Sikeres testvértelepülési találkozót szervezhetünk

Tovább »

Újabb pályázaton nyert az önkormányzat, 44 millió Ft jut helyi termék átvevőhely kialakítására

Tovább »

EU élelmiszersegély program 2013

A pályázat téli fordulójában sikerünk volt, 400 fő rászoruló kaphatott élelmiszercsomagot (liszt,tészta,kristálycukor)

Tovább »

Újabb nyertes pályázatot tudhat magáénak a község!

Örömmel tájékoztatom Vasad község lakosságát, hogy megszületett a döntés a harmadik alkalommal meghirdetett Tanyafejlesztési Program idei pályázati kiírásának nyerteseiről: a program keretén belül - tanyai termékek piacra jutásának elősegítésére beadott pályázatunk kedvező elbírálásban részesült, a nyert összeg: 44 056 642 Ft.

Tovább »