Hírek

Elérhetőségek

Pályázatok

ravatalozó

Újabb nyertes pályázat a Magyar falu programban- temető fejlesztése tárgyában

Tisztelt lakosság, örömmel jelentem be, hogy sikeres pályázatot nyújtottunk be a Magyar falu program temető fejlesztése tárgyában. A ravatalozó megépítésére 29.999.998 Ft-ot nyert önkormányzatunk.
Tisztelettel: Marton József Zoltán polgármester

Tovább »
felújítás

Elindultak a művelődési ház felújítási munkálatai

Október 7.-én elkezdődött az intézmény felújítása, a héten a nyílászárók cseréje zajlik.

Tovább »
bursa hungarica

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázata alapján Vasad Község Önkormányzat Képviselő-testülete kifejezte azon szándékát, hogy csatlakozik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2020. évi fordulójához.

Tovább »
aszfalt

Nyertes pályázat belterületi utak, járdák, hidak felújítására

Örömmel tudatom a Tisztelt Lakossággal, hogy önkormányzatunk újabb sikeres pályázatot nyújtott be a Belügyminisztériumhoz, így 15 millió Ft értékben újulhat meg a Rákóczi utcán az aszfalt burkolat.
Marton József Zoltán polgármester

Tovább »
Magyar Falu program

Nyertes vasadi pályázat a Magyar Falu programban

Tanyagondnoki szolgálat fejlesztésre 1 800 000 Ft-ot, finanszírozás kiegészítésére pedig 2 300 000 Ft-ot nyert községünk.

Tovább »
Magyar Falu program

Nyertes vasadi pályázat a Magyar Falu programban

Községünk nyertes pályázatot nyújtott be a Magyar Falu program keretében az "Orvosi rendelő" című alprogramhoz is. A pályázat értéke: 28 240 743 Ft.

Tovább »
Magyar Falu program

Nyertes vasadi pályázat a Magyar Falu programban

A Magyar Falu Program keretében „A nemzeti és helyi identitástudat erősítése” című alprogramhoz Vasad Község Önkormányzata 20 931 602 Ft-ot nyert.

Tovább »
KEHOP pályázat

Nyertes pályázat Vasadon!

Vasad Község Önkormányzata nyertes pályázatot nyújtott be épületenergetikai fejlesztés céljából. A KEHOP 5.2.9-16 számú pályázati felhíváson községünk pályázatát elfogadták, amelynek értéke 199.899.076 Ft, 100%-ban támogatott összeg. A projekt során Vasad Község Önkormányzatának három középületének energiahatékonysági és megújuló energia hasznosítási fejlesztése valósul meg.

községünk három középületén- a Vasadi Általános Iskolában, a Vasadi Napközi Otthonos Óvodában és a Vasadi Könyvtár és Művelődési Házban történnek majd épületenergetikai fejlesztések.

Tovább »
öltöző átadás

Nyílt pályázati felhívás

A Vasadi Regionális Sport Club Egyesület TAO pályázat keretében megvalósuló sportöltöző és lelátó építése kapcsán építési beruházásra keres Kivitelező vállalkozást.

Tovább »

2016. falunap és testvértelepülési találkozó

Vasad Község Önkormányzata és 3 testvér-települése (Sepsibükszád - Románia, Gát - Ukrajna, Marcelháza - Szlovákia) közötti együttműködés több éves sikeres múlttal rendelkezik az igazgatás, oktatás, kultúra és gazdaság területén. A projekt célul tűzte ki, hogy az eddigi ikeres együttműködésen alapulva tovább erősítsük a testvér-települési kapcsolatainkat, a magyar nemzeti identitástudatot. A közös történelmi múlt és kulturális gyökerek összekötik a magyar lakta településeket a határokon át is. Közös felelősségünk ápolni hagyományainkat, a kulturális örökségünket. Bővebben...

Tovább »