Hírek

Elérhetőségek

Pályázatok

új ingatlan

Újabb siker a Magyar Falu programban!

Önkormányzatunk sikerrel indult az " Elhagyott ingatlanok közcélra történő megvásárlásra" című alprogramban, így a Szabadság utca Mátyás király köz sarkán lévő ingatlan az önkormányzat nevére került.

Tovább »
magyar falu program

Ismét jó hír, ismét nyertes pályázat!

Vasad Község Önkormányzata sikeresen pályázott a Magyar falu program Óvodaépület felújítása alprogramban. A támogatás célja az 5000 fő, és ez alatti állandó lakosságszámú települések számára óvoda építésének és óvodák fejlesztésének támogatása.
Az elnyert támogatás értéke 49. 890. 130 Ft.
Marton József Zoltán polgármester

Tovább »
tanyabusz

Ismét siker a Magyar falu programban!

Tanya- és falugondnoki buszok beszerzése című pályázaton nyertesnek ítélték pályázatunkat, így 14.999.970 Ft a támogatás.

Tovább »
nka

Nyertes pályázatból újulhat meg a Vasadi Könyvtár

Nagy örömmel értesítem a Kedves Olvasókat, hogy augusztusban benyújtott pályázatom sikeres elbírálásban részesült, így a beadott terveink megvalósulhatnak, új könyvtári bútorzat tekintetében. Az igényelt és megítélt támogatási összeg 3.500.000 Ft.
Kériné Veroczki Barbara mb. intézményvezető

Tovább »
ravatalozó

Újabb nyertes pályázat a Magyar falu programban- temető fejlesztése tárgyában

Tisztelt lakosság, örömmel jelentem be, hogy sikeres pályázatot nyújtottunk be a Magyar falu program temető fejlesztése tárgyában. A ravatalozó megépítésére 29.999.998 Ft-ot nyert önkormányzatunk.
Tisztelettel: Marton József Zoltán polgármester

Tovább »
felújítás

Elindultak a művelődési ház felújítási munkálatai

Október 7.-én elkezdődött az intézmény felújítása, a héten a nyílászárók cseréje zajlik.

Tovább »
bursa hungarica

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázata alapján Vasad Község Önkormányzat Képviselő-testülete kifejezte azon szándékát, hogy csatlakozik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2020. évi fordulójához.

Tovább »
aszfalt

Nyertes pályázat belterületi utak, járdák, hidak felújítására

Örömmel tudatom a Tisztelt Lakossággal, hogy önkormányzatunk újabb sikeres pályázatot nyújtott be a Belügyminisztériumhoz, így 15 millió Ft értékben újulhat meg a Rákóczi utcán az aszfalt burkolat.
Marton József Zoltán polgármester

Tovább »
Magyar Falu program

Nyertes vasadi pályázat a Magyar Falu programban

Tanyagondnoki szolgálat fejlesztésre 1 800 000 Ft-ot, finanszírozás kiegészítésére pedig 2 300 000 Ft-ot nyert községünk.

Tovább »
Magyar Falu program

Nyertes vasadi pályázat a Magyar Falu programban

Községünk nyertes pályázatot nyújtott be a Magyar Falu program keretében az "Orvosi rendelő" című alprogramhoz is. A pályázat értéke: 28 240 743 Ft.

Tovább »