Hírek

Elérhetőségek

Felhívások, tájékoztatók

kéménysperő

PEST VÁRMEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG MONOR KATASZTRÓFAVÉDELMI KIRENDELTSÉGÉNEK TÁJÉKOZTATÓJA

A megfelelő tüzelőberendezés, és égéstermék elvezető!
A légszennyező anyagok kibocsátása szempontjából a lakossági eredetű szennyezés áll az élen, melynek jelentős része az elavult vagy szabálytalanul üzemeltetett lakossági tüzelőberendezések, illetőleg a helytelenül megválasztott tüzelőanyagok felhasználása.

Tovább »
plakát

Európai Jövedelmi és Életkörülmény Adatfelvétel – 2023. február-április

Tisztelt Lakosság!
A Központi Statisztikai Hivatal Vasad településen is önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre február és április között.

Tovább »
árok

A vízelvezető árkok, átereszek tisztításának, karbantartásának fontossága

A csapadékos időjárást követően több településen gondot okoz, vagy gondot okozhat a megnövekedett belvíz, összegyülemlett esővíz. A nagyobb vízkárok megelőzése érdekében különös gondot kell fordítani a vízelvezető árkok, átereszek meglétére, tisztítására, karbantartására.

Tovább »
elmarad

Elmarad a tüdőszűrés!

Tisztelt Lakosság!
Most kaptuk a hírt, hogy az idei évre tervezett tüdőszűrés elmarad.

Tovább »
terepmunka

Tájékoztató gazdáknak

Az idei évben bekövetkezett aszályos időszak miatt jelentősen megemelkedett a szabadtéri tüzek száma, valamint a tűzzel érintett területek nagysága, emiatt a Pest Megyei
Katasztrófavédelmi Igazgatóság Monor Katasztrófavédelmi Kirendeltsége az alábbi tájékoztató, figyelem felhívó anyagot állította össze, és küldi meg.

Tovább »
pótösszeírás

Értesítés a 2022. évi népszámlálás pótösszeírásáról

A pótösszeírásban azoknak kell résztvenniük, akik a népszámlálási kérőívet sem online, sem számlálóbiztos segítségével nem töltötték ki. November 21-28 között jelentkezzen a Vasadi Polgármesteri Hivatalban hétfő-csütörtök között ügyfélfogadási időben. Valamint pénteken és vasárnap 8:00-11:00 között.

A népszámlálásban való részvétel törvényi kötelezettség!

Tovább »
figyelem

Tájékoztatás Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadásának módosításáról

Tisztelt Lakosság! Az alábbiak szerint módosul a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje:

Hétfő: 8:00-16:30

Kedd: nincs ügyfélfogadás

Szerda:  8:00-12:00; 13:00-16:00

Tovább »
plakát

November 18-án ismét áramszünet

2

Tovább »
fahamu

A DTKH tájékoztatása fahamuval kapcsolatban

A fűtési szezon indulásával sokan vegyes tüzelésű kazánnal/kályhával fűtenek, melynek mellékterméke a salak és a hamu, mely nem kommunális hulladék. 

Tovább »
Népszámlálás

Felhívás a népszámlálás online kitöltésére

A népszámlálás hazánk legnagyobb, mindannyiunk életét érintő statisztikai adatgyűjtése. A népszámlálás során gyűjtött adatok alapvetően határozzák meg a jövőnket, megbízható alapot nyújtanak az országunkat, a településeinket és a közvetlen lakókörnyezetünket érintő legfontosabb döntések előkészítéséhez. Töltsék ki egyszerűen, interneten a kérdőívet!

Tovább »