Hírek

Elérhetőségek

Felhívások, tájékoztatók

szelektiv

Tájékoztatás az utolsó negyedév szelektív hulladékszállítási időpontjairól

Tisztelt Lakosság! A DTKH Nonprofit Kft eljuttatta önkormányzatunkhoz az utolsó negyedév házhoz menő szelektív hulladékok szállítási rendjének idejét.

Tovább »
szelektiv

Októberben visszatér a havi két sárga zsákos hulladékgyűjtés

Szerdán a 101 társulási tagtelepülés által delegált polgármestereknek hosszú tárgyalást követően sikerült megegyezniük a DTKH Kft-vel, hogy október 1-től ismét havi kettő alkalommal történik majd a csomagolási hulladék (sárga zsák) elszállítása.

Tovább »
telefon

Központi vonalunk javítás alatt

Tisztelt Lakosság! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 06-29-694-710-es központi telefonszámunk meghibásodott, vonalunk javítás alatt áll.

Tovább »
áramszünet

Értesítés áramszünetről

A Nemzeti Közművek tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy augusztus 6.-án 8:00-16:30 közötti időszakban az alábbi területeken hálózati munkákat végez:

Tovább »
semm

Rendelési szünet Vasadon

Tájékoztatjuk kedves betegeinket, hogy július 1-je (szerda) a Semmelweis-nap miatt az egészségügyi dolgozók részére munkaszüneti nap. 

Tovább »
gázszünet

Vezetékes gázszolgáltatás szünetelése

2020. július 2.-án 8-15 óra között szünetel a gázszolgáltatás községünkben.

Tovább »
kaszálás

Tájékoztató parlagfű mentesítéssel kapcsolatban

A parlagfű elszaporodásának a közegészségügyi és gazdasági károsító hatása számottevő. A parlagfű elleni védekezés elsősorban az ingatlan tulajdonosának, illetve használójának a kötelezettsége. Belterületen a jegyző, külterületen a növény- és talajvédelmi hatóság köteles hatósági eljárást indítani azokkal szemben, akik elmulasztották a parlagfű elleni védekezést.

Tovább »
pályázatok

Települési civil szervezetek támogatása 2020

Tisztelt Civil Szervezetek! Megnyílt a pályázati lehetőség a Magyar Falu Program - Falusi Civil Alap keretében meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” címmel.

Tovább »
hivatal

Visszatér az ügyfélfogadás régi rendje

Tisztelt Lakosság!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy összhangban a kormányzati védelmi intézkedésekkel, a Vasadi Polgármesteri Hivatalban visszatér az ügyfélfogadás régi rendje, személyesen is lehet ügyeiket intézni június 2.-tól.

Tovább »
kutak

Új határidő mellett döntött a Magyar Kormány a fúrt és ásott kutak bejelentésére vonatkozóan

A fúrt és ásott kutak bejelentési kötelezettségének új határideje: 2023. december 31.

Tovább »