Hírek

Elérhetőségek

Felhívások, tájékoztatók

menza

A Vasadi Főzőkonyha ezúton szeretné kérni az Általános Iskolás Szülők segítségét

2021. május 10.-én megnyitja kapuit az Általános Iskola a felső tagozatos diákok számára is. A Főzőkonyha dolgozói kérése lenne, hogy legkésőbb 2021.május 06.-án 12:00 óráig legyenek szívesek jelezni gyermekük étkezési igényét, hogy létszámba vegyük.

Tovább »
figyelem

Érvényben marad az ügyfélfogadási szünet

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a nyitás első fokozatára vonatkozó, 2021. április 6-án megjelent 1/2021. (IV.6) BM határozat nem vonatkozik az ügyfélszolgálati irodákra, azok csak április 19. után állnak vissza a megszokott ügyintézésre.

Tovább »
posta zrt

A Magyar Posta Zrt kéri Önöket az alábbiak betartására:

A COVID-19 járvány elleni védekezés legfontosabb eleme a szabályos, szájat és orrot teljesen eltakaró maszkviselés, különösen a járvány jelenlegi felfutó szakaszában. Sajnos egyre több megbetegedést regisztrálnak, ezért felhívjuk a lakosság figyelmét a maszkviselés és a távolságtartás fontosságára.

Tovább »
Monor

Folytatódik a ceglédi vonal felújítása a Vecsés–Üllő–Monor között

A Budapest–Cegléd–Szolnok (100a) vasútvonal a főváros agglomerációjának legnagyobb forgalmú pályája: naponta több mint 210 személyszállító és 50 tehervonat közlekedik, évente pedig több mint 11 millióan veszik igénybe.

Tovább »
112

Mi a 112-es segélyhívószám?

A 112 az Európai Unió tagállamainak a nap 24 órájában hívható segélyhívó száma, amelynek hívásával azonnali segítség kapható a készenléti szervektől (Rendőrség, Mentőszolgálat, Katasztrófavédelem).

Tovább »
iskolás

Tájékoztató az általános iskolai beiratkozás menetéről

A Monori Tankerületi Központ hirdetményét olvashatják az alábbiakban.

Tovább »
zöld zsák szállítás

Második negyedévi szállítási rend a szelektiv hulladékokkal kapcsolatban

Tovább »
vágányzár

Vágányzári menetrend

2021. március 12-én Pestszentlőrinc állomáson végzett pályakarbantartási munkák miatt a 100a Budapest – Cegléd – Szolnok vasútvonalon a 7028 sz. vonat Ferihegytől,
az î6098 sz. vonat Kőbánya-Kispesttől módosított menetrend szerint, később közlekedik.

Tovább »
játszótér

Lezárásra került a játszótér

Tisztelt Lakosság! A községben található játszótér a fertőzésveszély elkerülése miatt lezárásra került 2021. március 9.-től, nem használható az intézkedés visszavonásig!

Tovább »
nőnap

Köszöntjük a Hölgyeket!

Nőnap alkalmából köszöntjük a Hölgyeket!

Tovább »