Hírek

Elérhetőségek

Felhívások, tájékoztatók

védőnői tanácsadás időpontváltozás

Értesítés megváltozott védőnői tanácsadási rendről

A háziorvosi rendelés ideiglenesen átköltözik, ezért a tanácsadási rend megváltozik.

Tovább »
karácsonyi köszöntő

Polgármesteri karácsonyi köszöntő

Boldog karácsonyi ünnepeket és eredményekben, sikerekben gazdag új évet kívánok Vasad minden lakójának, Vasad község képviselő-testülete és az önkormányzati hivatal minden munkatársa nevében: Marton József Zoltán polgármester

Tovább »
köszöntő

Államtitkári karácsonyi köszöntő

Kívánok a település minden lakójának áldott karácsonyt és békés, boldog, eredményekben gazdag új évet!

Tovább »
figyelem

Hálózati feszültség alá vont hálózat

A Forest-Vill Kft az NKM Áramhálózati Kft. megbízásából Vasad, külterületén középfeszültségű hálózat kivitelezését végezte.

Tovább »
szerkesztés

Nagyforgalmú közlekedési létesítmények zajcsökkentési intézkedési terve

A környezeti zaj kezeléséről és értékeléséről szóló 280/2004. (X. 20.) Kormányrendelet (a továbbiakban: Korm. rend.) értelmében a rendeletben meghatározott éves forgalomnagyságot meghaladó közlekedési létesítményekre stratégiai zajtérképet és zajcsökkentési intézkedési tervet kell készíteni és rendszeres időközönként felülvizsgálni.

Tovább »
monori egészségház

Rendelési szünetek

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet Monori Rendelőintézete tájékoztatja a Tisztelt betegeket az alábbi rendelési szüneteiről.

Tovább »
tüdőszűrés

Értesítés tüdőszűrésről

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy Vasadon december 16-17-18-án tüdőszűrés lesz.
Helye: Vasadi Könyvtár és Művelődési Ház
2211. Vasad. Petőfi S. u. 54.

Tovább »
kéményseprés

Kéményseprési kisokos

Az alábbiakban hasznos információkat olvashatnak a kémények ellenőrzéséről. 2020-ban a kéményseprőipari társasház sormunka ütemterv: szeptember 1-30 között lesz várható.

Tovább »
adventi ablak dekor

Üzenet az advent biztonságáért

A karácsony az év legmeghittebb, sokak számára talán a legszebb ünnepe. Szeretetről, melegségről, egymásra figyelésről szól. Az ország bármely pontján járjunk is, az ünnep fényeit látjuk. Az utcákon és kertekben megjelennek a színes égőkkel díszített fák, az asztalokon ott az adventi koszorú, sok helyen, az ajtókon, ablakokban is gyertyák köszöntik az arra járót.

Tovább »
1

Karácsonyi készülődés, vásárlás veszélyei

A nagyáruházak és a kisebb üzletek egyaránt visszatérő színhelyei lehetnek a lopásoknak. Vannak tolvajok, akiket a polcokon elhelyezett árukészlet vonz, míg mások a vásárlók értékeinek megszerzésére törekszenek.

Tovább »