Hírek

Elérhetőségek

Felhívások, tájékoztatók

szűrőbusz

Újra Monorra érkezik a COVID szűrőbusz

A Nemzeti Népegészségügyi Központ és az Országos Mentőszolgálat ismét biztosít időszakos koronavírus-tesztállomást Monoron a COVID szűrőbusz kirendelésével. 2021. november 11-én, csütörtökön 9-16 óra között a Városi Uszoda parkolójába érkezhetnek azok, akiknek háziorvosa megrendelte a COVID tesztet.

Tovább »
bursa

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat

A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőfokú tanulmányainak támogatása. Az Önkormányzat az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve írja ki a pályázatot. („A” és „B” típusú ösztöndíj)

Tovább »
nyertes pályázat

Sikeres pályázat- indulhat a járdaépítés a művelődési ház előtt

Vasad Község Önkormányzata megpályázta a Magyar Falu Program Önkormányzati járdaépítés/felújítás anyagtámogatása alprogramot, a pályázatunkat sikeresként bírálták el, így a Vasadi Könyvtár és Művelődési Ház előtti járdaszakasz térkövezése megvalósulhat. A vissza nem térítendő támogatás összege 4 959 718 Ft.

Tovább »
vágányzári információ

Vágányzári információk

A MÁV-Start Zrt értesíti tisztelt utasait, hogy 2021. augusztus 06-tól 2021. augusztus 29-ig Kőbánya-Teher – Kőbánya-Kispest állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 100a Budapest-Nyugati - Szolnok vasútvonalon módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok.

Tovább »
tűzgyújtási tilalom

Tűzgyújtási tilalom lépett érvénybe

Az egész országra érvényes tűzgyújtási tilalom lépett érvénybe augusztus 1-től.

Tovább »
Vasadi naplemente

Szerdától péntek éjfélig harmadfokú hőségriadó

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatait, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve az országos tisztifőorvos harmadfokú hőségriadót adott ki az ország egész területére 2021. július 7-én ( szerda) 0.00 órától 2021. július 9-én (péntek) 24:00 óráig.

Tovább »
rendelési szünetek

Tájékoztatás a Monori Szakrendelő rendelési szüneteiről

Kardiológia
dr Bujdosó Ágnes heti 30 órában rendel! Előjegyzés rendelési idő alatt a rendelésen!

Urológia
dr Prekopp Gábor rendelése: csütörtökön 14.00-19.00-ig, pénteken 8.00-13.00

Tovább »
tűzgyújtási tilalom

Tűzgyújtási tilalom érvényes országszerte

Az elmúlt napok csapadékosabb időjárása ellenére továbbra is tiltott a tűzgyújtás. Az idei első hőhullám után életbe lépett országos tilalom nem módosult, továbbra is az egész országra érvényes a tűzgyújtási tilalom.

Tovább »
nem kell maszk

Elértük az 5,5 millió beoltottat

Péntek napközben elértük az 5,5 millió beoltottat - ezt Pintér Sándor belügyminiszter hivatalos határozatban hirdette ki, így szombattól életbe lépett a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának hatodik fokozata.

Tovább »
gyermekvédelem

Letölthető új formanyomtatványok rendszeres gyermekvédelem és gyámügy tárgyában

Tisztelt Lakosság!

Tovább »