Hírek

Elérhetőségek

Felhívások, tájékoztatók

szüret

Szüreti felvonulók figyelmébe!

Szüreti felvonulók!
Szeptember 8.-án szombaton 18:00-19:0 óra között ismét le lehet adni a ruhaméreteteket és minden szüreti ruhakölcsönzéssel kapcsolatos kérdést rendezni lehet a művelődési házban Monori Sándornál. Akinek ez az időpont nem felel meg, Kádárné Hargas Erika segít Sándornak, kérjük Őt írásban keressétek, aki személyesen nem tud intézkedni, az Erikát keresse a Facebookon.
Sok szeretettel várunk minden kedves felvonulót!

Tovább »
rezsicsökkentés

Támogatás a téli rezsicsökkentésben nem részesült háztartások számára

Magyarország Kormánya a 1364/2018.(VII.27.) Korm. határozatában a téli rezsicsökkentésben nem részesült vezetékes gáz-vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot használó háztartások egyszeri természetbeni támogatásáról döntött. A Korm. határozat szerint a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások igénybejelentést nyújthatnak be tüzelőanyag támogatásra.

Tovább »
étkezés

Tájékoztatás gyermekétkeztetéssel kapcsolatban

Tisztelt Szülők!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy gyermekük iskolai étkeztetéséhez szükséges nyomtatványokat a cikkhez tartozó csatolmányban letölthetik, illetve az évnyitó napján az ebédlőben átvehető. Kérjük Önöket, akinek van módja, a szeptember 3.-án rendezett évnyitóra kitöltve hozza is magával, az önkormányzat dolgozóinak az ebédlőben már oda is lehet adni. Csak az fog ebédet kapni, aki az igénylőlapot leadta. Előző nap 12-ig be kell érkeznie az igénylőlapnak, hogy másnaptól étkezhessen a gyermek, 2018.09.04-i nap kivételével. Aki 09.04-én reggel 8-ig az iskola portán leadja az igénylőlapot, az már kedden kaphat ebédet.
A többi nyomtatvány leadási határideje: 2018.09.07. péntek.

Tovább »
hallás

Ingyenes hallásszűrés a művelődési házban

A Monori Szakrendelő munkatársai ingyenes hallásszűrésre várják az érdeklődőket szeptember 26.-án (szerdán) a Művelődési Házban.
Éljenek a lehetőséggel, jöjjenek el.

Tovább »
állatok

Szeptember havi állatorvosi ügyelet

Tisztelt állattartók, az ügyeleti szolgálat a munkaszüneti napot megelőző munkanapon 18 órától kezdődik, és a munkaszüneti napot követő munkanapon 8 óráig tart.

Tovább »
jegyek, ticket

Jövő héttől kaphatók a jegyek

A rendezvénysorozat szombati napján hagyományőrző lakodalmat tartunk- ez az esemény belépőjegyes,ahová elővételben 2000 Ft-ért, a helyszínen 3000 Ft-ért tudnak jegyet vásárolni.

Tovább »
koszorúspárok

Koszorúspárok jelentkezését várjuk!

Kedves fiatalok! A szeptember 15.-i szombati napon megrendezendő lakodalomba nagy szeretettel várjuk koszorúslányok-fiúk jelentkezését, 10 év felett. A ruha árát a jelentkező maga állja. Ezügyben kereshetitek Szalai Jánosnét, Vörös Gábor Zoltánnét vagy Kériné Veroczki Barbarát.

Tovább »
szüret

Szüreti felvonulás

Az idei szüreti felvonulás szeptember 16.-án (vasárnap) kerül megrendezésre a 700 éves a község rendezvénysorozat keretein belül. Sok szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne felöltözni a szüreti menetbe. Indulás 13:00 órakor a Sportpályáról.

Tovább »
kézfogás

Rendelet önkormányzati kitüntetés alapításáról

Vasad Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a település fennállásának 700 éves évfordulója tiszteletére kitüntetéseket kíván adományozni.
A kitüntetést rendeletben szabályozta a Képviselő-testület, melyet a rendelet között olvashatják.
Fontos: 2018. szeptember 5-ig, írásos, indokolással ellátott javaslatot lehet tenni a Polgármester felé a kitüntetésre érdemes személy vonatkozásában.

Tovább »
megbeszélés

Megbeszélés községünk 700. éves fennállásának megünneplésére

Községünk 700 éves megünneplésével kapcsolatban ( 2018. szeptember 13-16) megbeszélést tartunk augusztus 15.-én szerdán 19:00 órai kezdettel.
Aki szeretne segíteni, sok szeretettel várjuk a művelődési ház nagytermébe.

Tovább »