Hírek

Elérhetőségek

Hirek a Vasadi RSC háza tájáról

Indul a 2019/2020. évi bajnoki idény a Vasadi RSC számára is.  A Vasadi Regionális Sport Club Labdarúgó Szakosztálya a Magyar Labdarúgó Szövetség Pest megyei Igazgatósága által szervezett Megyei IV. osztály és Öregfiúk bajnokságára nevezett a 2019/2020. évi labdarúgó évadra.

Felnőtt együttesünk a Megyei IV. osztály Délkeleti csoportjába nyert besorolást másik kilenc együttes mellett. Öregfiúk csapatunk csoportjának kialakítása úgy alakult, hogy 11 gárda került a Déli csoportba. Egyesületünk a helyi sportpálya felújítását tervezi az Önkormányzattal karöltve. Az öltöző épület építése tavasszal folytatódott, a játéktér felújítása pedig novemberben kezdődik meg.

Ezen terveinket szem előtt tartva egyesületünk csapatai a bajnokság során, a PMI Versenybizottságának jóváhagyásával, a bajnoki évad őszi idényében minden mérkőzést hazai környezetben játszik.

Felnőtt csapatunk változtatott megszokott mérkőzés napján és ebben az idényben szombaton lép pályára, míg Öregfiúk csapatunk továbbra is hétfőn este 18 óra 30 perces kezdéssel.

 

Várunk minden kedves Szurkolónkat a bajnokság mérkőzéseire!

HAJRÁ VASAD!

Ifj. Szijjártó Imre

Vasadi RSC elnöke