Hírek

Elérhetőségek

Események

Dulai Dávid természetfotós előadása

Sok szeretettel várok minden kedves érdeklődőt 2017. október 2.-án hétfőn 18 órai kezdettel Dulai Dávid természetfotós előadására. A program az Országos Könyvtári Napok keretében kerül megrendezésre, az előadás ingyenesen megtekinthető

Meghívó szüreti felvonulásra és Szent Mihály napra

Az érthető komolyzene

Szeptember közepén ismét Monoron játszik Mocsári Károly zongoraművész, Monor város díszpolgára. Ezúttal a fiatalabb korosztály számára állított össze műsort "Az érthető komolyzene - gyerekeknek" címmel. Szeretettel várnak minden érdeklődőt, diákokat, szüleiket a Vigadó Dísztermébe szeptember 15-én!

Hangolóra az 50 éves Monori Zeneiskolában

Községünkből is számos kisdiák tanul a Monori Zeneiskolában, amely most még jobban nyit a gyerekek felé. A HangolÓra program célja, hogy elősegítsék a gyerekek találkozását a hangszerekkel, illetve, hogy minél több gyermek figyelmét fordítsák a zene és a zenélés felé.

II. Tárogató Fesztivál

Meghívó trianoni megemlékezésre

Meghívó Vasad Község XV. Falunapi Rendezvénysorozatára

Meghívó az 1956-os események emlékére rendezett községi ünnepségre

Tisztelt Lakosság! Vasad Község Önkormányzata és a Vasadi Általános Iskola tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és kedves családját az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére rendezett községi-iskolai ünnepélyére.

Majális Vasadon

Bár május elsejét írtunk, az időjárás még a szeszélyes áprilisi arcát mutatta. A reggeli ébresztő alkalmával ragyogó napsütésben vonult a község utcáin a Keszeg Tibor által vezetett kocsi, aki mögött a Göndör zenekar ébresztette hangulatos zenéjével a lakosságot.

Meghívó október 23-i megemlékezésre