Hírek

Elérhetőségek

Tájékoztatás a sportorvosi rendelés megszűnéséről/szüneteléséről

Ezúton tájékoztatom a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet Monori Rendelőintézet sportorvosi rendelését igénybe vevőket, hogy 2019. január 01. napjától a monori rendelőintézetben a sportorvosi rendelés megszűnik, illetve határozatlan ideig szünetel. 

Tekintettel arra, hogy a sportegészségügyi ellátásért az egész országban az Országos Sportegészségügyi Intézet (OSEI) a felelős, ezért ezen rendelésünk az OSEI kihelyezett rendelése volt, a működési engedély is az Intézet nevére szólt. Az Intézet biztosította a rendelés személyi és tárgyi feltételeit, a monori Rendelőintézet csak a rendelő helyiséget biztosította.
Dr Hittner Gábor sportorvos tájékoztatása szerint az OSEI-el kötött szerződése 2019.01.01. napjával megszűnik, ezért rendelése is véget ér!
Az OSEI-től, illetve az Országos Sportegészségügyi Hálózat illetékeseitől a sportorvosi rendelés folytatásáról, illetve arról, hogy a sportolók hová mehetnek
sportorvosi vizsgálatra a mai napig semmilyen információt nem kaptunk! Kérem tehát az érintetteket, hogy tájékozódjanak az OSEI honlapján, illetve a ceglédi
és vecsési sportorvosi rendeléseken!

További tájékoztatásul: „Az amatőr sportoló sportorvosi vizsgálatát a sportoló háziorvosa vagy házi gyermekorvosa is végezheti az OSEI szakmai irányelveiben és módszertani leveleiben meghatározott protokoll szerint.” (215/2004. (VII.13.) Korm.rendelet 7.§ (4))
Amennyiben új információt kapunk, haladéktalanul értesítjük Önöket! Megértő türelmüket előre is köszönjük!

Mindannyiuknak sikerekben gazdag, egészséges új esztendőt kívánva, üdvözlettel:

dr Csernus Zoltán s.k.
Rendelőintézet vezető főorvos

Monor, 2018. december 28-án