Hírek

Elérhetőségek

Polgármesteri köszöntő

Kedves Vasadiak!

 

Ilyenkor Karácsonykor és Újév közeledtével ideje végig gondolni az elmúló év eseményeit, történéseit. Ez az év különösen kedves számomra, mivel Községünk lakói bebizonyították, hogy él a közösségi összefogás, van összetartó erő, hiszen a 700 éves fennállásunkra rendezett ünnepségen példa nélküli összefogásban és önzetlen felajánlásokban volt részünk.

 

Ez reményt ad mindannyiunknak arra, hogy ez a község egy közösség, ahol megvan az odafigyelés, a törődés, és él a szeretet. Mi testesíti meg jobban a Karácsony üzenetét, mint az, ha nem csak szavakkal és gondolatokkal, hanem tettekkel is bizonyítjuk, hogy az élet legfontosabb értéke a szeretet, amit másoknak adunk, és kapunk . 

 

Kívánom Vasad minden lakójának, hogy a Karácsony üzenete eljusson hozzá, szerettei, családja körében érezze át az ünnepek meghitt hangulatát. Forduljunk embertársaink felé, hogy senki ne érezze magát egyedül az ünnepek alatt sem.

 

Végezetül megköszönve minden kedves lakosunknak az egész évi önzetlen segítséget és támogatást, engedjék meg, hogy Vasad Község Önkormányzatának Képviselő-testülete és az Önkormányzat minden dolgozója nevében kívánjak Önöknek

 

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!

Marton József Zoltán polgármester