Hírek

Elérhetőségek

A Magyar Posta Zrt kéri Önöket az alábbiak betartására:

A COVID-19 járvány elleni védekezés legfontosabb eleme a szabályos, szájat és orrot teljesen eltakaró maszkviselés, különösen a járvány jelenlegi felfutó szakaszában. Sajnos egyre több megbetegedést regisztrálnak, ezért felhívjuk a lakosság figyelmét a maszkviselés és a távolságtartás fontosságára. 

érjük, hogy a személyes átvételt igénylő küldemények esetén is viseljenek maszkot és tartsák be az előírt másfél méteres védőtávolságot, csakúgy, mint ahogy a postán és a boltokban is teszik. A hivatalos iratok, a tértivevényes levelek, illetve a csomagok kézbesítése érintésmentesen történik, vagyis aláírás helyett az igazolvány adatokat kell egyeztetni a kézbesítővel megfelelő távolságból.

✉️ Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy társaságunk a postai munkavállalók egészségvédelme és a fertőzésveszély kockázatának csökkentése érdekében megtagadhatja a kézbesítést, ha felszólítás ellenére nem érvényesülnek az alábbiak:

👉 magánterületen (pl. saját ingatlanon, társasház lépcsőházában) a maszkot nem viselő címzett nem hajlandó a másfél méteres védőtávolság tartására,

👉 vagy ha közterületen (pl. a címhely közvetlen közelében lévő járdán) – védőtávolság betartásától függetlenül – maszk nélkül kívánja az átvevő átvenni a küldeményt.

✉️ A karanténban érintett címhelyek esetében a posta a karantén idejére a küldemények őrzését továbbra is biztosítani fogja.

Vasadi Postahivatal telefonszáma: (06 29) 694 030

Vigyázzunk egymásra!

Magyar Posta Zrt.