Hírek

Elérhetőségek

Hírek hulladékszállítással kapcsolatban

2020.március 20.-án a DTKH Nonprofit Zrt. a vírus járvány okozta vészhelyzet és az ebből adódó zsákbeszerzési nehézségek miatt nem tud ezen a napon szelektív és zöld zsákokat biztosítani a gyűjtés során, ami a mai napon a Kövál Nonprofit Zrt. alvállalkozói szolgáltatási területén Péteri és Vasad lakosságát érinti.

Kérjük azon lakosokat, akik a mai napon nem kaptak sárga zsákot, hogy a következő szelektív szállítási napon a szelektív hulladékot bármilyen átlátszó zsákban helyezzék ki. Hétfői napon már a zsákok, járatról - ingatlanhoz történő kiosztása a megszokottak szerint fog működni a DTKH tájékoztatása szerint.

A DTKH Nonprofit Kft. a központi intézkedések függvényében teszi meg a további intézkedéseket a közszolgáltatás biztonságos és zökkenőmentes ellátása érdekében.

A DTKH személyes ügyfélszolgálatok megszüntetése miatt jelenleg többlethulladékos zsákhoz  nem tudnak hozzájutni az ügyfelek (sem fehér sem kék zsákhoz) így jelen helyzetben a zöld hulladék esetében csak a kötelező mennyiségek kerülnek elszállításra.

A többlet kommunális hulladék esetén a kuka mellé zsákban kihelyezett hulladék is elszállításra kerül a többlet hulladékos zsák vásárlási lehetőségének hiánya miatt.

 

2020.március 23.-tól a DTKH Nonprofit Kft. szünetelteti a házhoz menő lomtalanítását határozatlan időtartamra, a kialakult járványügyi helyzet miatt.