Kiemelt hírek

Kiemelt hírek

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal Monori Járási Hivatalának vezetője a vörös rókák tavaszi veszettség elleni immunizálása céljából, Pest megye Dunától keletre eső területén belül, 2017. április 3-tól - 2017. április 24-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelt el. A határozat ide kattintva letölthető. 

A Vasadi Általános Iskola immár 21. alkalommal rendezi meg vers-és prózamondó versenyét, amelyre az általános iskolák 1-8. osztályos valamint a hatosztályos gimnázium tanulóit várják a Monor körzeti iskolákból. Most  is a Monori Tankerület támogatásával kerül megrendezésre a verseny. A részletes kiírás letölthető ide kattintva. 

Tisztelt Lakosság! Az alábbiakban hasznos információkat olvashatnak a szelektív hulladék elszállításával kapcsolatos időpontokról, annak pontos, szakszerű kihelyezéséről. 

Szállítási naptár II. negyedévre

Ökovíz hírlevél

Gyűjtési útmutató

Tisztelt Lakosság!

Pogácsás Tibor országgyűlési képviselő, a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkára fogadóórát tart községünkben. Helye és időpontja: 2211. Vasad. Kossuth L. u. 21. Községháza. 2017. április 20. 17:00-18:00-ig. A fogadóóra alkalmával lehetőségük van kérdéseiket, javaslataikat, problémáikat megosztani a képviselő úrral! 

Vasad Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. március 23-án, 17  órakor munkaterv szerinti  képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom. Helye: Községháza.

A napirend ide kattintva megtekinthető. 

Marton József Zoltán polgármester