Kiemelt hírek

Kiemelt hírek

Vasad Község Önkormányzata és 3 testvér-települése (Sepsibükszád - Románia, Gát - Ukrajna, Marcelháza - Szlovákia) közötti együttműködés több éves sikeres múlttal rendelkezik az igazgatás, oktatás, kultúra és gazdaság területén. A projekt célul tűzte ki, hogy az eddigi ikeres együttműködésen alapulva tovább erősítsük a testvér-települési kapcsolatainkat, a magyar nemzeti identitástudatot. A közös történelmi múlt és kulturális gyökerek összekötik a magyar lakta településeket a határokon át is. Közös felelősségünk ápolni hagyományainkat, a kulturális örökségünket. Bővebben...

2016. július 21-24 között került megrendezésre Kisbér-Ászáron az országos fogathajtó verseny,  mely Magyar Derby és OB Döntő is egyben. Pénteken került sor a  fiatal fogatlovak díjhajtás versenyszámára. Július 23-án, szombaton a fiatal lovak kombinált hajtására, majd a fiatal hajtók, pónik és nagylovak maraton versenyére került sor. Az országos versenyt a vasárnapi akadályhajtás zárta, elsőként a fiatal hajtók versenyét láthatta a közönség, majd a póni- és "nagylovak" akadályhajtás következett. A Juniorok (15-18 év) póni egyesfogat akadályhajtásában, díhajtásban, maratonban, és fiatal hajtó (19-21év) kategóriában a legjobb ponttal Genzwein Marina lett az első. Gratulálunk sikeréhez!

 

TÁJÉKOZTATJUK A TISZTELT LAKOSSÁGOT, HOGY AZ ÖNKORMÁNYZATI HIVATALBAN JÚLIUS 25 – JÚLIUS 29 között IGAZGATÁSI SZÜNET LESZ SÜRGŐS, HALASZTHATATLAN ESETBEN TELEFONON ELÉRHETŐ: 

 KERESZTÉNY ANIKÓ ALJEGYZŐ 06-30/439-27-93 

 JUHÁSZ ÉVA ANYAKÖNYVVEZETŐ 06-30/243-90-44 IGAZGATÁSI SZÜNET UTÁNI ELSŐ MUNKANAP: augusztus 1. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK! DR.CSOBA BEÁTA SK JEGYZŐ

Sárga zsákos hulladék szállítási időpontok: július 28, augusztus 25, szeptember 16.

Zöld zsákos hulladék szállítási időpontok: július 15, augusztus 26, szeptember 29.

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az EDF DÉMÁSZ ügyfélkapcsolati telefonszámai 2016. július 1-jétől megváltoznak a távközlési szolgáltatásokat érintő jogszabályváltozás, illetve saját üzletszabályzatunk módosulása miatt.

2016. július 1-jétől a lakossági, kisüzleti és önkormányzati ügyfeleink hívásait az alábbi telefonszámokon fogadjuk: Lakossági és kisüzleti telefonos ügyfélszolgálatunk (e-vonal) a 06 62 565 600-as normáldíjas vezetékes hívószámon érhető el. Üzleti értékesítési vonalunk száma 06 62 565 400-as hívószámra változik. Kisüzleti és szabadpiaci lakossági értékesítési vonalunk a 06 62 565 901-es hívószámon áll rendelkezésre. Természetesen az EDF DÉMÁSZ Önkormányzati Kapcsolattartó Iroda munkatársainak a közvetlen elérhetőségei nem változnak, továbbra is készséggel állunk önkormányzati ügyfeleink rendelkezésére.

Üdvözlettel:EDF DÉMÁSZ Zrt. Önkormányzati Kapcsolattartó Iroda

 

2016. június 24-25-26-án Harkányban került megrendezésre a  VI. Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud Döntője. A népdalkörök kategóriájában a Vasadi Dalkör megmérette magát és a versenyben arany  minősítést kapott. Ezúton is gratulálunk nekik!