Kiemelt hírek

Kiemelt hírek

Pogácsás Tibor országgyűlési képviselő, a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkára fogadóórát tart községünkben. Helye és időpontja: 2211. Vasad. Kossuth L. u. 21. Községháza. 2016. október 18. 17:30-18:30-ig. A fogadóóra alkalmával lehetőségük van kérdéseiket, javaslataikat, problémáikat megosztani a képviselő úrral! Éljenek a lehetőséggel.

Tisztelt Lakosság, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja várja a Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályainak állományába járőrtárs beosztás betöltése iránt érdeklődőket az alábbi időpontokban:

2016. október 26-án 10 órától 12 óráig a Monori Rendőrkapitányságon

2016. október 26-án 13 órától 15 óráig a Vecsési Rendőrőrsön

A Monori Rendőrkapitányság 2016. október 5-én valamint 6-án Járási Egyeztető Fórumot tartott az illetékességi területen működő oktatási intézmények, polgárőrség és önkormányzatok vezetői, egyházak képviselői részére. A Fórumon a meghívottak magas számban voltak jelen és a felvetett témákhoz aktívan hozzászóltak. A településeket érintő kérésekkel és kérdésekkel fordultak a kapitányság felé, valamint méltatták a Monori Rendőrkapitányság munkatársainak 2016. évben végzett eddigi munkáját, hozzáállását.     

Tisztelt Betegek! A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet Monori Rendelőintézetében október 15-én a szakrendelések szünetelnek. Sürgősségi alapellátás a Háziorvosi szolgálaton, valamint az Ügyeleten történik.

Egyéb rendelési szünetek:

A hétvégén a munkanap-áthelyezés miatt megváltozik a vonatok közlekedési rendje - közölte a MÁV csütörtökön az MTI-vel. A vonatok október 14-én a munkanapra, 15-én pedig a pénteki napra érvényes menetrend szerint közlekednek. A Mindenszentek ünnepnapját is magába foglaló hosszú, négynapos hétvégén ugyancsak módosul majd a vonatok közlekedési rendje. Október 30-án és 31-én a munkaszüneti napra, november elsején a vasárnapra, november 2-án a munkanapra érvényes menetrend szerint járnak majd a vonatok.