Kiemelt hírek

Kiemelt hírek

Tisztelt Lakosság! Vasad Község Önkormányzata és a Vasadi Általános Iskola tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és kedves családját az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére rendezett községi-iskolai ünnepélyére. Ünnepi beszédet mond Marton József Zoltán polgármester. A műsort az iskola tanulói adják, címe: " Álmodtam egy világot magamnak..." A műsor után koszorúzásra kerül sor a református templom melletti emlékműnél.

Helye: Vasadi Általános Iskola 

Ideje: 2017. október 20 (péntek). 11 óra

Tisztelt Lakosság, a Kövál Zrt ezúton tájékoztatja Önöket a megváltozott szelektív hulladék szállítási időpontokról. A hirdetmény ide kattintva letölthető. 

Vasad Község Önkormányzat Képviselő-testülete csatlakozik a Bursa Hungarica 2018. évi fordulójához. A pályázat kiírásra kerül minden Vasadi lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatal részére. A hirdetmény teljes terjedelmében itt elolvasható. 

Sok szeretettel várok minden kedves érdeklődőt 2017. október 2.-án hétfőn 18 órai kezdettel Dulai Dávid természetfotós előadására. A program az Országos Könyvtári Napok keretében kerül megrendezésre, az előadás ingyenesen megtekinthető.

A plakát nagy méretben ide kattintva letölthető. 

Vasad Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. szeptember 28-án, 18  órakor munkaterv szerinti  képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom. Helye:   Községháza,   tanácskozó terme  (2211 Vasad, Kossuth Lajos utca  21.) A részletes napirend ide kattintva olvasható. Marton József Zoltán polgármester.

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Törökbálinti Tüdőgyógyintézet tájékoztatása és az 51/1997.(XII.18.) NM rendelet alapján tüdőszűrő vizsgálat lesz településünkön!

A tüdőszűrés időpontja:

2017. november 28. (kedd ) 8:00 – 18:00

2017. november 29. (szerda) 8:00 – 18:00

A szűrés helye:

2211. Vasad. Petőfi Sándor u. 54. Vasadi Könyvtár és Művelődési Ház. Kérjük, hogy a szűrésen saját egészségük érdekében jelenjenek meg!