Kiemelt hírek

Kiemelt hírek

A Monori Tankerületi Központ levelező munkarend szerinti felnőtt oktatást indít a Gyömrői Fekete István Általános Iskola és Szakiskolában. A képzésre azok a 16. életévüket betöltött fiatalok, felnőttek jelentkezhetnek, akik nem fejezték be az általános iskolai tanulmányaikat. 

Tisztelt Lakosság!

A Vasadi Általános Iskola és a Szülői Munkaközösség 2017. május 5-én iskolai papír és PET palack gyűjtést szervez. Kérjük a Tisztelt Lakosságot, segítsék a gyerekek munkáját, akik  11-15 óra között szedik össze az ingatlanok elé kitett papír és PET palack hulladékot.  Ezúton is köszönjük a tavalyi évben nyújtott segítséget, melynek segítségével a gyerekek 90.000 Ft, a Szülői Munkaközösség pedig 27.000 Ft bevételhez jutott. Az idei bevétel a gyerekek színház, -mozi látogatását fedezi majd.

Köszönettel:  Martonné Vas Éva SZMK elnök

Vasad Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. április 27.-én 18:00 órakor képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Helye: Községháza, tanácskozó terem.( 2211. Vasad. Kossuth L. u. 21.)

A napirendet ide kattintva olvashatják. 

Április 8.-án a Községháza előtt gyülekeztünk, hogy megtisztítsuk kis falunkat és környékét. Mint ahogy minden évben, idén is felosztottuk magunk között a körzeteket, bel és külterületen egyaránt két konténernyi szemetet szedtünk össze pár óra leforgása alatt. Köszönet mindenkinek aki eljött és fontosnak érezte, hogy segítsen! Együtt dolgoztak az óvónők, polgárőrök, háziorvosunk,mezőőrség, erdészek, bölcsőde és művelődési ház dolgozói, valamint számtalan civil ember. Köszönet a Vasadi Konyha szakácsának, Keszeg Gáborné Piroskának a finom és ízletes ebédért, amivel megvendégeltek bennünket a hivatalban.

Óvodás korú gyermekek beíratása a 2017/2018-as nevelési évre:

2017. ÁPRILIS 20.(csütörtök): 8°°- 16°°

          ÁPRILIS 21.(péntek): 8°°- 16°°

          ÁPRILIS 24.(hétfő): 8°°- 16°°